Pavtube Blu-Ray Ripper

Pavtube Blu-Ray Ripper voor Mac

  • Probeerversie
  • In Nederlands
  • Version: 3.3.1.4818

Een dvd of Blu-Ray kopie maken in een klik en een zucht

Wil je een dvd rippen, ofwel kopiëren naar een ander medium, dan ben je bij Pavtube Blu-ray Ripper aan het juiste adres. De software heeft voor elk type apparaat een instelling in huis, waardoor je met gemak al je schijven naar harde schijf, telefoon of videospeler kopieert.

Pavtube Blu-Ray Ripper werkt volledig volgens het klik- en converteer-principe. We noemen dit zo omdat het daadwerkelijk zo eenvoudig is. In een lijst met formaten kies je jouw gewenste apparaat (variërend van iPhone/iPod, Android of andere telefoons tot Wii, PlayStation en meer): Pavtube Blu-Ray Ripper zet de video eenvoudig in de geschikte beeldverhouding. Ook ondersteuning voor HD-video, geoptimaliseerd voor iPad of de 4e iPhone is van de partij in de waslijst aan instellingen.

Zie je jouw favoriete mediaspeler niet tussen de profielen staan, dan tip je via het scherm 'Require' in de profielmanager de makers van de software. Er vliegt dan een mailtje naar de inventieve geesten achter Pavtube Blu-Ray Ripper, waarna ze aan de slag gaan met je input. Werken met de software is een genot, totdat het wachten begint. Pavtube Blu-Ray Ripper meldt namelijk bij één van onze test-dvd's dat het converteerkunstje 20 minuten en 650 MB in beslag neemt, terwijl beide aantallen niet kloppen.

Ben jij een fervente dvd- of Blu-Ray Ripper dan hebben wij een advies: installeer razendsnel Pavtube Blu-Ray Ripper op je Mac en binnen een klik en een zucht staan je films op je favoriete mobiele speler. De software brengt schijven op de gemakkelijkste wijze naar ieder ander denkbaar apparaat. Wel moeten we zeggen dat Pavtube Blu-Ray Ripper er nogal naast zit bij het berekenen van de grootte van een bestand.

Pavtube Blu-Ray Ripper ondersteunt de volgende formaten

Video: MP4, 3GP, FLV, MPEG-4, AVI, MPG, WMV, VC-1, MOV, 3G2, VOB, MKV, TS, DV, ASF.
Audio: MP3, AAC, FLAC, MKA, OGG, WAV, AC3, M4A, DTS.

VOOR

  • Ontzettend veel uitvoerformaten
  • Kinderlijk eenvoudig
  • Bewerking video mogelijk
  • Snelle kopietjes
  • Maakt exacte kopieën
  • Werkt met beveiligde schijven

TEGEN

  • Onjuiste informatie bij uitvoer

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

Pavtube Blu-Ray Ripper

Download

Pavtube Blu-Ray Ripper 3.3.1.4818 voor Mac

Beoordelingen about Pavtube Blu-Ray Ripper

Heeft u geprobeerd Pavtube Blu-Ray Ripper? Wees de eerste om uw mening te verlaten!

Verken Apps

×